![]() |
![]() |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
Storijs taads , ka nevisas anime man iet uz DIVX playeri - nju kodex pakas man ir taas kkipa peedeejaas - ar parastaam filmaam man viss ir ok- avi formaataa un utt., bet piemeeram man BLACK Lagoon un Elfenlied velkaas un mazliet pat raustaas...? nez varbuut tas ir kaads glhuks pashaam epaam? toties - chobits , fma , hellsing un utt. viss ok
Nu tad LūDZU palīdziet VAI VISMAZ IZSAKIET SAVAS DOMAS ! Ar cieņu - Seto This post has been edited by Seto: Mar 21 2007, 20:02 -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
atbilde ir tavaa signaturee. p3 866. jaapietiek vairumam xvid dvd encodeem, nepietiek xvid HD encodeem un dvd un vairaak h264 encodeem. taa kaa sceenaa aizvien vairaak lieto h264 un aizvien biezhaak gadaas HDTV, tough luck meegjinot iztikt bez upgreidiem. HD h264 nemaisa vismaz 2.5ghz p4/amd64.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:16 |