IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Playeri?, kādus paši lietojat un iesakiet
Seto
post Mar 21 2007, 20:01
Post #1

Danshaku

Group: Chuunin
From: Riga

Storijs taads , ka nevisas anime man iet uz DIVX playeri - nju kodex pakas man ir taas kkipa peedeejaas - ar parastaam filmaam man viss ir ok- avi formaataa un utt., bet piemeeram man BLACK Lagoon un Elfenlied velkaas un mazliet pat raustaas...? nez varbuut tas ir kaads glhuks pashaam epaam? toties - chobits , fma , hellsing un utt. viss ok
Nu tad LūDZU palīdziet VAI VISMAZ IZSAKIET SAVAS DOMAS !

Ar cieņu - Seto

This post has been edited by Seto: Mar 21 2007, 20:02

--------------------
Ir lietas , kas ir jāizdara!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
Revol
post Mar 21 2007, 21:07
Post #2

Koushaku

Group: Chuunin

Lai vareetu kaut ko konkreeti pateikt buutu noderiigi zinaat bishkiit vairaak, piem. datora konfiguraaciju [vismaz cpu kaads] un arii ko vairaak par pashiem failiem kas bremzee, vai neiet, kaads video, audio codec, izshkirtspeeja, kaa arii preciizi kaadi codec ir ieinstaleeti. Papildus veel vari paarbaudiit failu crc, lai zinaatu vai faili nav kaut kur bojaati.

Bet katraa gadiijumaa mans ieteikums ir nonest visas vecaas codec pakas un atinstaleet pasha uzinstaleetos codec, un tad uzinstaleet CCCP [skaties sigaa] un kaa playeri izmantotu kaadu no CCCP iekljautajiem, kas jau ir ieprieksh nokunfigureeti, lai pareizi atskanjotu gandriiz visus modernos anime video. Personiigi es izmantoju ZoomPlayer.

--------------------
IPB Image
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 11:22