![]() |
![]() |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
Storijs taads , ka nevisas anime man iet uz DIVX playeri - nju kodex pakas man ir taas kkipa peedeejaas - ar parastaam filmaam man viss ir ok- avi formaataa un utt., bet piemeeram man BLACK Lagoon un Elfenlied velkaas un mazliet pat raustaas...? nez varbuut tas ir kaads glhuks pashaam epaam? toties - chobits , fma , hellsing un utt. viss ok
Nu tad LūDZU palīdziet VAI VISMAZ IZSAKIET SAVAS DOMAS ! Ar cieņu - Seto This post has been edited by Seto: Mar 21 2007, 20:02 -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
O, jaa, Mplayeris manaas aciis ir kas liidz shim nepaarspeets. Ptiesiibaa nav svariigi cik kompis aatrs (veel nesen uz 700MHz Durona skatiijos suudiigi kodeetu za to mazaa kompresijaa Serial Experiments Lain - tam raustiishanaas reizi pa reizei nezheeliigi tracinaaja), galvenais cik reizhu kodeki visaadi instaleeti un uninstaleeti, tas biezhi noved pie kompja atteikshanaas, piemeeram, atskanjot audio. Tavam kompim vajajadzeetu kaada pieredzeejushaaka uzmaniibu, bet sataisaams tas protams ir.
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:49 |