IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Playeri?, kādus paši lietojat un iesakiet
Seto
post Mar 21 2007, 20:01
Post #1

Danshaku

Group: Chuunin
From: Riga

Storijs taads , ka nevisas anime man iet uz DIVX playeri - nju kodex pakas man ir taas kkipa peedeejaas - ar parastaam filmaam man viss ir ok- avi formaataa un utt., bet piemeeram man BLACK Lagoon un Elfenlied velkaas un mazliet pat raustaas...? nez varbuut tas ir kaads glhuks pashaam epaam? toties - chobits , fma , hellsing un utt. viss ok
Nu tad LūDZU palīdziet VAI VISMAZ IZSAKIET SAVAS DOMAS !

Ar cieņu - Seto

This post has been edited by Seto: Mar 21 2007, 20:02

--------------------
Ir lietas , kas ir jāizdara!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
Seto
post Mar 23 2007, 22:55
Post #2

Danshaku

From: Riga

njaa church - tev taisnība - ar cccp man iet mazliet labaak- elfenlied iet , bet lagoon gan nee- sāk gļukot tikai tad, kad sāk ātrāk kustēties personāžī- kamēr mierīgi runā - skaņa ir līmenī ar bildi , bet kad sākas razborkas -tad skāņa pa priekšu lido....nu neko darīt pagaidām vēl nepirkšu neko jaudīgaku ..... unsure.gif

This post has been edited by Seto: Mar 23 2007, 22:57

--------------------
Ir lietas , kas ir jāizdara!
+Quote Post
Revol
post Mar 23 2007, 23:14
Post #3

Koushaku

QUOTE(Seto @ Mar 23 2007, 21:55) *

njaa church - tev taisnība - ar cccp man iet mazliet labaak- elfenlied iet , bet lagoon gan nee- sāk gļukot tikai tad, kad sāk ātrāk kustēties personāžī- kamēr mierīgi runā - skaņa ir līmenī ar bildi , bet kad sākas razborkas -tad skāņa pa priekšu lido....nu neko darīt pagaidām vēl nepirkšu neko jaudīgaku ..... unsure.gif

Ir veel viena lieta ko vari pameeginaat, ja tas Black Lagoon ir jaunais KAA rips, tad ir iespeeja ka uzliekot CoreAVC un CCCP ffdshow setingos atsleedzot h.264 dekodeeshanu vareetu arii aiziet, jo CoreAVC ir aatraaks h.264 dekoders nekaa ffdshow. Bet P3 866 ir taa uz robezhas, ka itkaa vareetu pavilk standart izshkirtspeejas h.264 failus izmantojot CoreAVC, bet garantijas uz to nav.

--------------------
IPB Image
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed.
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 11:31