![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
tā kartējais no maniem nosense topikiem. pacik mēs visi zinam ka tagad dadzi lieto skype darētu savākties ari taja.
nu vienkārši katrs pasaka savu fullname spypei lai citi var atrast un ielikt savos skype contacts. moš ši ir slikta doma, a moš laba. tad reedzesim ko otakieši teiks ![]() |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
MSN skype izspaarda taa pamatiigi bet ir man aii skype....
MSN - aivvv@one.lv skype -aibijs -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Laikam jau taapt, kas manu skype ir gribeejushi - to ir dabuujushi...
Bet tiem, kas veel nezina: * vaards - "Shumins" * valsts - Laosas republika Vakar iepazinos atkal ar dzjeku no turienes, shamais tochna domaaja, ka dzivoju tur ![]() Niks arii reaals, sviests, ka shamos tur sauc manaa nikaa. Uzmest atombumbu uz Laosas ! Citaadi smuka valsts - man jau patiik... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:34 |