![]() |
![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Vai kaadam ir kaada adrese kur var noka4aat speeles psp un jaa. Kaa tas vispaar daraas un vai ir kautkaadi rom priekss taa. Man ir 1 gb karte. Un es kautkur lasiiju ka tipa varot arii gba un citas speeles dabuut virsuu manam psps tik nezinu es kaa
![]() Kaads var paliidzeet? |
![]() ![]() |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Lai palaistu visādus emulātorus un psp spēlēs no memory stick vajag obligāti Firmware 1.5 jūs jau ar tādu nopirkāt vai downgreidojāt?
This post has been edited by Rusell the carrotstork: Mar 30 2007, 01:36 -------------------- |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Lai palaistu visādus emulātorus un psp spēlēs no memory stick vajag obligāti Firmware 1.5 jūs jau ar tādu nopirkāt vai downgreidojāt? Es nopirku ar FW1.5 jau labu laiku atpakaļ. Tiesa, tagad lielākā daļa 1.5 jūzeru noteikti ir uzlikuši darkalex custom firmvāri. Ja gribi iegādāties PSP, atrodi vai nu psp ar darkalex FW vai FW 1.5, vai arī atrodi netā, kura ir augstākā firmwāre no kuras var downgradoties, un mēģini tādu psp dabūt. Kā arī noteikti iesaku palūkoties uz NDS(tur gan ir cits veids kā palaist romus). This post has been edited by bypass: Mar 30 2007, 23:57 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:56 |