Izmaiņas User`u galerijās |
Izmaiņas User`u galerijās |
jurc |
Nov 14 2006, 17:25
|
Tennou Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
Tātad, tā kā daudzi gribēja pārmaiņas user`u galerijās, tad par labāko variantu tika izlemts izveidot atsevišķu subforumu Sensei of Art, kur apkopot labākos māksliniekus. Lai nesanāk tā, ka paši mākslinieki nemeklē savus pazudušos topikus, tad lai ieskatās Meistaru topikā, varbūt ir palaimējies tikt labāko vidū.
Kā tur tikt? Ļoti vienkārši - vingrinies daudz zīmēt, un kad sāksi zīmēt tādā pašā līmenī kā Labākie mākslinieki, tad pastāvēs liela iespējamība, ka modi pamanīs tavu topiku, nospriedīs, ka tas ir ļoti labs, un aizsūtīs tevi pie labākajiem. p.s - pagaidām tikai ielikti labākie no labākajiem. -------------------- |
zeloco |
Apr 6 2007, 01:34
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett |
Es izdomaaju, ka man dziivee truukst exteme, tāpēc metu izaicinājumu! Es tevi atbalstu, bet man jaapiekriit arii edg, ka "tikt sensejos" ir nedaudz nepareizs meerkjis. Tas var noziimeet tikai to, ka tava maaksla ir vai kljuust komerciaala. tu to vairs nedari prieksh sevis, bet citiem. Man ir taa pati probleema - patiikamaak ir, kad tevi atbalsta, bet es tagad no taa aarsteejos (ziimeeju "luupainaas" beibes ;D) nu.. vai vismaz censhos no taa tikt valjaa.. Tigra.. nu tavs lēmums ir diezgan savāds. Piekriitu tam, ka shis nav nekaads maakslinieku forums, bet shis forums ir izaudzis taados apjomos, ka tas jau saak sadaliities vairaakaas grupaas (rupji njemot - tajos, kas ir anime fanaati; tajos, kas par anime k-ko zina un tajos, kam patiik hentai/yuri/yaoi/citas japaanju izdomaataas perversijas ;D). Doma ir taada, ka viena no shiim grupaam ir tie, kas vairaak fano par japaanju-tipa maakslu nekaa pashaam animaacijaam/komiksiem. Galu galaa, ja viss shis ir tik nenoziimiigi kaadeelj tad tas nav subforumaa "offtopic"? shis topiks vien pieraada, ka par to ir interese. tikko tik pamaniju ka ir sitads topiks. nu ko lai saka... Te ir diezgan daudz tādu kas iedomājas ka ir labāki nekā tiešām ir. un par Tigras mēneša plānu varu pateikt - es piem zīmēju visu dzīvi, neesmu gan nekur speciāli mācijies, bet tomēr. es piemēram sevi neuzskatu piemērotu tam vārdam ''Sensei of Art'' jo tam jābūt reāli tādam kas pats ir ģeniāls un loģiski var ko dot arī citiem... gandrīz vienīgais manuprāt, kas tur tiešām ir nopelnījis būt ir aeOn... ja runājam par to. nu un es uzskatu ka Moderatoriem braukt virsū nevajadzētu viņi dara ko var un iespēju robežās... lecīgums jau te ir diezgan bieži sastopama parādība. Esiet pateicīgi par to kā ir un savas pretenzijas var izteikt arī ieteikumos nevis uzbraucienos... moš nedaudz par vēlu šito rakstu, bet kā jau teicu tikko tikai pamanīju topiku Useru galerijas/Sensei of art ir nosaciiti nosaukumi - kaa jau Sushi izteicaas - shis nav maakslinieku forums, taadeelj te tu pikaso-tipa maakslu vari negaidiit ;D Es laikam k-ko palaidu garaam... kursh te brauc augumaa modiem? Tigra2? Viss, ko vinja dariija bija izteica savus plaanus un noraadiija modiem, ka vinja shaadu lietu dara (citaadi visi domaas, ka Tigra2 nojuugusies - saakusi postot katru dienu ;D), lai tie pieveerstu tam nedaudz vairaak uzmaniibas "just in case". Tad jau driizaak jaapajautaa pashiem modiem - vai vinji to uzskata par uzbraucienu? *paskataas augshup* -------------------- |
kelhims |
Apr 7 2007, 19:48
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 24-February 07 From: Rīga |
es jau nesaku ka baigais mākslinieku topiks vienkārši nedaudz ierēcu parto cik daži to uztvēra nopietni... nu lab mani reti kurš saprot... laikam tā ir manis paša vaina
uuun vinekārši saskatiju nelielu agresiju starp rindām dažiem par to ka vini nav sensejos utt. laikam jabeidz te kautko komentēt ha es te ielienu reizi diena kauko uzrakstu un pēc neilga aizmirsu ko un tapec man sāk veidoties naidnieku pulciņš |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:06 |