![]() |
![]() |
alt |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Blaa blaa blaa....
Te bija teksts, kas vairs nav aktuaals. Inchukalns parnests uz nakamsestdienu 21 aprili esmu paaraak nogurusi, lai ciiniitos un mekleetu kursh buus kursh nebuus. Ja tie kuri tieshaam veelaas braukt uz pirti var savaakties kuplaa skaitaa, tad luudzu varbuut es apsveershu braukshanas varbuutiibu This post has been edited by alt: Apr 15 2007, 08:51 -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Taa, cilveki, aktualais jautajums. Jo sestdiena 14. aprilis ir officiali darba diena, vajag sarunaties cikos tiekamies pie stacijas/cikos brauksim. Parasti mees braucam ar viilcienu, kursh iet kaut kur 18:00. Mani tas apmierina (tipa es paspeshu), bet kaa ar citiem? Vilciena laiks priekš manis personīgi perfekts, bet kur tieši tikties? varbūt pie origo pulksteņa kādos 17.00? |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Vilciena laiks priekš manis personīgi perfekts, bet kur tieši tikties? varbūt pie origo pulksteņa kādos 17.00? Varbuut visu var ljoti vienkaarshot, taapataam visi zin kur jaabrauc, vai kaa tur nokljuut... Taapeec doma cita, cikos tur var tikt iekshaa un tusu runaa savaadaak - tiekamies Inchukalnaa piemeeram uz 18:00 un miers. ![]() Dazjreiz visiem tur pie Origo jaaniikst un jaasalst kameer dazji "special" kadri ieradiisies laikus. Parasti taapat visi nekad nevar izchammaaties un gaidiishana ievelkas uz stundu. Tas man liekas sviestaini. Vilcienu saraksts taapat ir netaa apskataams, var arii sarunaat tikties uz konkreeto vilcienu arii. Kas kaveejas, lai brauc pashi ![]() Skaatas un padomaa, es gan personiigi atrastu sev izdeviigo laiku - aizbrauktu, samaksaatu naudu un tusotu - bez probleemaam. Visiem taapat nekad nevar izdabaat un par konkreeto laiku darba dienas deelj buus probleemas. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:34 |