![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Lūk. Es plānoju vēl šamo izkrāsot Photoshopā.
Skeneris pagaidām ir tikai sapnis, tāka Gomen par kvalitāti ^______^ Backgrounda nav, bet anyway. Jap, mati krap, bet bija normāli, pirms neizkleksēju pāris klekšus ar otu. Vaidzēja visu labot. ![]() "The Girl from the Rose Garden" Akrils. 14.04.2007. This post has been edited by Mimi: Jul 14 2008, 04:12 -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
Man šodien labs garīgais tāpēc, es teikšu tikai labos vārdus (nu vismaz centīšos). ar šitādām krāsām ir daudz grūtāk krāsot, nekā ar zīmuļiem, vai beigu beigās ar photoshop, jo tos visus var izdzēst, bet šitādas krāsas navar. tas jau vien ir apsveicami.
varēji izmantot smalkāku otiņu, lai visas detaļas varētu kārtīgāk izstrādāt, un iezīmēt. klausīšu Tomo un par rokām neko neteikšu. man ar ļoti krāsas patīk, bet manuprāt vainu viduklis par īsu, vai kājas par garu - es nezinu, bet varbūt kleitas efekts. ![]() turpini cītīgi, jo cītīgi trenēties pie proporcijām, un nezaudē savu krāsu izjūtu! XD -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:15 |