![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Lūk. Es plānoju vēl šamo izkrāsot Photoshopā.
Skeneris pagaidām ir tikai sapnis, tāka Gomen par kvalitāti ^______^ Backgrounda nav, bet anyway. Jap, mati krap, bet bija normāli, pirms neizkleksēju pāris klekšus ar otu. Vaidzēja visu labot. ![]() "The Girl from the Rose Garden" Akrils. 14.04.2007. This post has been edited by Mimi: Jul 14 2008, 04:12 -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
līmenis pat ļoti atbilst mākslas olimpa VIRUSTNEI, esmu arī centies uzrāpties šajā virustnē, man tas vēl nav izdevies, bet cenšos. kādreiz varātu virustnēties kopīgi, ne? tā virustne atrautos...
fanoju par garo meiteni vidū. tikai vajadzētu izkrāsot, jo too boring. banānau putra ir laba, jo banāni un šokolāde uzlabo smadzeņu darbību(tā man mācīja reizrēķinu - ar čoko un banāniem). -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:21 |