![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Lūk. Es plānoju vēl šamo izkrāsot Photoshopā.
Skeneris pagaidām ir tikai sapnis, tāka Gomen par kvalitāti ^______^ Backgrounda nav, bet anyway. Jap, mati krap, bet bija normāli, pirms neizkleksēju pāris klekšus ar otu. Vaidzēja visu labot. ![]() "The Girl from the Rose Garden" Akrils. 14.04.2007. This post has been edited by Mimi: Jul 14 2008, 04:12 -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Adenaide |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 14-April 07 From: mākoņpļavā. ![]() |
QUOTE Jau iepriekš atvainojos Adenaidei, jo izskatīsies tas kā špikojums, likt iekšā fotogrāfijas, bet tas tā, pirmo un pēdējo reiz. (Cerams.) Nēēmuļķojies. xD Skatoties Tavus darbus man atliek vien cerēt, ka šī nav pēdējā reize, kad liksi te savus darbus. Jo man patīk, jā. ![]() Bet sāksim no sākuma. I-poda darbiņi. Man labāk patika *Enjoys the night sounds*, lai gan otrais arī ir labs. Nakts darbiņam ir skaistas krāsas. Nenormāli skaistas. Un siluets arī labs. Nu vispār, prieks skatīties. ![]() Trešais i-poda darbiņš.ļoti patīk fōns un burtiņi, šausmīgi reāli. ![]() Un par bildēm es jau draugos teicu - mīlami. ![]() ![]() medaļa un diploms tev no manis par šitik smukiem darbiņiem. This post has been edited by Adenaide: May 4 2007, 15:42 -------------------- feel the world in |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 17:20 |