Izmaiņas User`u galerijās |
Izmaiņas User`u galerijās |
jurc |
Nov 14 2006, 17:25
|
Tennou Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
Tātad, tā kā daudzi gribēja pārmaiņas user`u galerijās, tad par labāko variantu tika izlemts izveidot atsevišķu subforumu Sensei of Art, kur apkopot labākos māksliniekus. Lai nesanāk tā, ka paši mākslinieki nemeklē savus pazudušos topikus, tad lai ieskatās Meistaru topikā, varbūt ir palaimējies tikt labāko vidū.
Kā tur tikt? Ļoti vienkārši - vingrinies daudz zīmēt, un kad sāksi zīmēt tādā pašā līmenī kā Labākie mākslinieki, tad pastāvēs liela iespējamība, ka modi pamanīs tavu topiku, nospriedīs, ka tas ir ļoti labs, un aizsūtīs tevi pie labākajiem. p.s - pagaidām tikai ielikti labākie no labākajiem. -------------------- |
Tomoko |
May 5 2007, 00:19
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 |
Man pašai vispār neliekas pieņemama ideja par Senseju subforumu. Ok, varbūt citiem tad ir baigā motivācija sākt baigi kruti zīmēt, bet šādi tie, kas cenšas tiek nolikti vienā līmenī ar tiem, kas necenšas/zīmē kā galīgākie sīkaļas (Nē, nedomāju speciāli kādu apvainot, es tikai to vispārinu).
Manuprāt daudzi, kas nav sensejos zīmē labi, bet šādi viņi tiek diskriminēti. Es šaubos, ka šādi domāju es vienīgā, kā arī es arī vēlētos zināt kādi ir kritēriji, lai būtu sensejs un kurš to izlemj, lai useri būtu tādi. Un es neapmierināšos ar atbildi "Personas 'x' darbi ir sensejos, jo 'x' kruti zīmē." Ir taču kaut kas vairāk par to! |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:12 |