![]() |
![]() |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu kas jums sakāms pa Guilty Gear?
![]() ![]() ------------------------------------------------------------------ - Mana mīļākā GG daļa : - Mīļākais galvenais varonis : - Mīļākā galvenā varone : - Mīļākais varonis pēc cīņas stila : ------------------------------------------------------------------ - Mana mīļākā GG daļa : GG X 2 - Mīļākais galvenais varonis : Chipp - Mīļākā galvenā varone : Bridget - Mīļākais varonis pēc cīņas stila : Chipp --- Chipp --- ![]() --- Bridget --- ![]() This post has been edited by enigmo: May 24 2007, 22:27 |
![]() ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Personīgi GGXX, (agrāk GGX) baigi patīk, ļoti skaista un cīņas arī labas, tik pārāk ilgi nevar spēlēt citādi krampji rauj rokās...
![]() Baigi patīk GGXX tas bonus video un attēli. Totāli rulz mūzika. Patīk Chipp frizūra, atgādina DBZ un Toushiro no Bleach. Vēl neesmu izgājis Survival un vēl šo to, bet nesteidzos... ![]() Esmu ticis līdz kādam 370 survival levelam ar Chipp un kautkādam 400+ ar Solu, bet vēl aizvien man nav tā čoma ar lielo atslēgu... Katrā ziņā brīžiem kaitina kad nesanāk kāds triks un it īpaši ja pie kautkāda survival entā līmeņa nogurst rokas, vai parauj besis... -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:36 |