![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Kad buus naakamais otaku.lv tuss?
EDIT: Inchukalna tusi ne visiem patika, tapeec varbuut ir kaadas citas idejas? This post has been edited by ETM: May 22 2007, 13:20 -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Karoč tā, visi kuriem 15. jūnijā nav ko darīt satiekas virnā vietā. Tiem kam ir mašīnas un tiesības atbrauc uz to vietu, tiem kam nav tie atnāk ar kājām vai atbrauz ar sabiedrisko transportu. Nu kaut kur Rīgā. Man nav ne jausmas, kur parasti jūs satiekaties. Un tad visi apspriež jaunākās Naruto sērijas. Es nebūšu, jo esmu aizēmts. Bet kāds jau cerams būs manā vietā. Njam .... ja tu būtu bikinj vairāk informēts, tad zinātu ka tādas savākšanās principā ir katru piektdienu/sestdienu - laika gaitā notika dabīga atlase, kur palika pieaugušāki civiļi no otaku.lv un anime.lv - savācās pa piektdienām, un pa sestdienām jaunākā atvase tusējās ![]() Drīzāk jau sanāca tā ka jaunajiem nebija incanti ar mums un piektdienas vakaros var ko interesantāku darīt to viņi pārcēlās uz sestdienas tussu ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:18 |