![]() |
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Tiem kas nezin kas tas ir doties shurp www.blizzard.com/wow
Bet tiem kas zin vairaak vai ir jau meeginaajushi posto sheit savas atsauksmes! Paareejie dalieties ar pieredzi gaidiishanaa arii sheit! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
tur noteikti seezh videeja izmera kjiinieshu gjimene, kas lasa paketes un drukaa atbildes reaalaa laikaa. Meedz lagot, kad kaadam jaanokaarto dabiigaas vajadziibas, bet citaadi ir ok. ![]() ![]() P.s. paturpinot offtopu Viena Ķīniešu ģimene spēj nodrošināt 1k jūzeru ![]() Bet nu atgriežoties pie tēmas cik noprotu neviens no otaku.lv nav uz tā serva ... ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Bet nu atgriežoties pie tēmas cik noprotu neviens no otaku.lv nav uz tā serva ... :( nu nečo podelatj. A kas ta tev, tu taču uz oficiālā spēlē. P.S. Kas tad notika ar tiem taviem 9Dragoniem? Apnika? This post has been edited by anti: May 29 2007, 13:22 -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
IN`KO |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 8-October 05 From: Jelgava/Latvia ![]() |
P.S. Kas tad notika ar tiem taviem 9Dragoniem? Apnika? To easy ![]() Nodarbojoties ar nelielu spekulaaciju var dabuut taadu naudu, ka peec tam paliek neinteresanti.. Man ar apnika.. P.S Es speru pirmos soljus WoW uz "kreisaa" LV servera, bet lai pamaaciitos ar to man pilniibaa pietiek, kad tikshu ar visu skaidriibaa varees saakt domaat par ko nopietnaaku.. This post has been edited by IN`KO: Jun 1 2007, 04:41 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:19 |