![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Kad buus naakamais otaku.lv tuss?
EDIT: Inchukalna tusi ne visiem patika, tapeec varbuut ir kaadas citas idejas? This post has been edited by ETM: May 22 2007, 13:20 -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
O, preciiza atbilde bez liekvaardiibas! ![]() P.S. Lai nebuutu spams, varu piebilst, ka peec eksprestusa pie Sigfas I HAVE SEEN IT ALL, thus es vispaar vareetu mieriigi nomirt, par kaut kaadiem tusiem nemaz nerunaajot. Drīkst uzprasīties KO ĪSTI TU TUR REDZĒJI?? Mana ziņkārība ir sakurināta ne pa jokam.. ![]() p.s.Stasukinj... pilniibaa kaa "vecajos labajos laikos" nesanaaks lai cik necenstos (peec cukura nakts viduu liekas vairs neiesim uz diennakts veikalu tuvaakajaa laika no tava dziivoklja)... beeet par jauniem tusiem vienmeer pozitiivisma paarpilna tauta labpraat iztriektu savus emocionālos decibelus pret tava dzīvoklja sienām.. ^^ vai da pret jebkaadaam sienaam... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:02 |