![]() |
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Tiem kas nezin kas tas ir doties shurp www.blizzard.com/wow
Bet tiem kas zin vairaak vai ir jau meeginaajushi posto sheit savas atsauksmes! Paareejie dalieties ar pieredzi gaidiishanaa arii sheit! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Yo es nekad neesmu spēlējis tāda tipa geimu, ā bija Mu online... bet vai ir iespēja tādu geimu spēlēt pa velti, bez kkādām tur nomaksām un kkādiem tur trialiem?
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Yo es nekad neesmu spēlējis tāda tipa geimu, ā bija Mu online... bet vai ir iespēja tādu geimu spēlēt pa velti, bez kkādām tur nomaksām un kkādiem tur trialiem? ![]() 1) ja tu liec sev tik milzoniigu signatuuru, pacenties lai tavos postos buutu vismaz tikpat daudz sapraatiiga teksta, citaadi izskataas pabriesmiigi un par teemu: Ne, nav iespeejas. Ir iespeeja speeleet uz emuleetajiem serveriem, bet tas buus taalu no iistaa geimpleja, comunity un servera kvalitaates. Naudu par speeleeshanu prasa ne bez iemesla, speeleejot uz oficiaalajiem serveriem (un es shobriid runaaju ne tikai par WOW) tev tiek nodroshinaats kvalitatiivs serviss ar visu kam tur jaabuut. Ja tu nopietni grasies speeleet MMO, tu pie taa pavadiisi vismaz 10 stundas nedeeljaa, tas ir 40 stundas meenesii, par ko nu buutu veerts maksaat 10 latus.Ja tu grasies nogalinaat savu laiku, vari vismaz to dariit kvalitatiivi. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:48 |