![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Kad buus naakamais otaku.lv tuss?
EDIT: Inchukalna tusi ne visiem patika, tapeec varbuut ir kaadas citas idejas? This post has been edited by ETM: May 22 2007, 13:20 -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Paskatās uz vienu foruma dalībnieku - kam vaig sapratīs
![]() ![]() ![]() Ja tu nezini ta arvien vairāk/biežāk pīplu no anime.lv un otaku.lv sāk tusēt kopā ![]() P.s. Braucieni uz kautkurieni ir laba lieta, tiesa diemžēl mans brīvais laiks ir ļoti ierobežots tapē satikšanās rīgā kādā vakarā man labāk tīk pie sirds. This post has been edited by Spectre: Jun 10 2007, 11:11 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Ja tu nezini ta arvien vairāk/biežāk pīplu no anime.lv un otaku.lv sāk tusēt kopā ![]() Kaut nu taa buutu ta4u naakot uz anime.lv biedru (taa saucamajiem) Mitiem es nebiju maniiijis nevienu no otaku.lv O_o zzzeel, bet tur kur mees esam devu6ies, par to veeel nebija sliktu atsauksmju!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Varu jau papildinaat 6o te ar veel lietderiigu informaaciju, ta4u ja juus tas interesee!!! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:55 |