![]() |
![]() |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu kas jums sakāms pa Guilty Gear?
![]() ![]() ------------------------------------------------------------------ - Mana mīļākā GG daļa : - Mīļākais galvenais varonis : - Mīļākā galvenā varone : - Mīļākais varonis pēc cīņas stila : ------------------------------------------------------------------ - Mana mīļākā GG daļa : GG X 2 - Mīļākais galvenais varonis : Chipp - Mīļākā galvenā varone : Bridget - Mīļākais varonis pēc cīņas stila : Chipp --- Chipp --- ![]() --- Bridget --- ![]() This post has been edited by enigmo: May 24 2007, 22:27 |
![]() ![]() |
7thcrow |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 4-February 06 From: Rīga yo! ![]() |
Izvēlos GGX2, lai gan pašlaik spēleju kautkādu japāņu versiju.
Ieredzētakie čuvaki: Zappa & Testament, bet sol's ar nav slikts. No beibēm tā sarkanā ar giču un tā ar yoyo. Viss interesantākais cīņas stils man liekas ir Zappam, viņš ir apsēsts un spēj piesaukt vissādus spocīgus radījumus ar ko cīnīties - cool. GG uzskatu par vienu no labākajiem, ātrākajiem un krāsainākajiem 2D fightingiem, kurš godīgi sakot noliek pie vietas pat tādus grandus, kā KofF un SF. Pat tagad man plauktiņā stāv pēdējais tekkens, Kof F, uc., bet es izvēlos GG. 2D fightings 4eva!!!! Laigan šķiet ka tā jau ir mirusi māksla, kas patīk tikai tādie HCfaniem kā mēs... well anyway sayonara. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:08 |