![]() |
![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Šis ir vairāk nekā pirms diviem gadiem iesākts fars, kurš sākumā tika izdomāts kā kosmiska sāga, bet ar laiku pārvērtās par Alkoholisku murgu.
![]() Prologs Kaut kur tālu, tālu, tur kur nekad nav staigājušas zemes cilvēka kājas... -Alonso Bedrov, Jānoso Strod jūs tiekat apsūdzēti Aldoras iznīcināšanā un tiekat izsūtīti uz septīto alafagammas sistēmas planētu! Bez tiesībām uz apžēlošanu...! Tiesas sēde ir beigusies! Aizvest apsūdzētos. Abi jaunie vīrieši piecēlās no mēbeles, kas stipri vien līdzinājās krēslam tomēr tam bija viena atšķirība- tas bija viscaur no gaismas. -Varēja būt daudz sliktāk, Janoso. Drūmi pajokoja viens no viņiem. -Njā, mūs varēja aizsūtīt uz kādu vispār nepazīstamu vietu... - Bet mūs aizsūtīja tikai uz miskastes planētu. Viņš gribēja vēl kaut ko piebilst, bet tajā brīdī sajuta kā mugurā ieduras elektroštokeris. -Žiglāk, Žiglāk! Te jums nav nekāda atpūtas vieta...slepkavas! No mugurpuses atskanēja apsarga balss un abiem draugiem gribot, negribot nācās doties tālāk uz priekšu. Pēc neilga brīža viņi jau iznāca ārā brīvā dabā- cik nu to vispār bija iespējams nosaukt par brīvu dabu. Visapkārt slējās debesskrāpjiem līdzīgas mājas, kuru jumti pazuda mākoņos. Visa planēta šķita sastāvam no vieniem vienīgiem šādiem debesskrāpjiem. Viņi izgāja ārā uz platformas, kur jau gaidīja gaisa kuģis, kuram vajadzēja abus draugus nogādāt uz alfagammas sistēmas septīto planētu. Iekāpšana kuģī aizņēma dažas minūtes un jau pēc brīža kuģis pacēlās gaisā. Viņi abi stāvēja pie loga un nolūkojās uz dzimto planētu uz kuras bija pavadījuši gandrīz visu dzīvi, un kuru viņiem tagad vajadzēja pamest. -Ardievu mājas... Alonso balss bija stingra un tajā nebija dzirdama neviena nožēlas vai skumju nots. Viņa sejas izteiksme bija stingra un noteikta. Nekāda uztraukuma- nekādu rūpju. šķita, ka viņu šajā dzīvē nekas neuztrauc. Janoso savukārt izskatījās daudz nemierīgāks, kaut gan ļoti centās izlikties, ka viņu nekas neuztrauc...tomēr viņa klusais čuksts bija skumju pilns. -Es neatvados...Mēs vēl tiksimies...mājas... This post has been edited by Seila: Oct 10 2006, 15:02 -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
"Es esmu nodevīgs ````s un idiots. Atstāt viņu vienu pašu ar to "Blondo". Ar kuru galu es domāju? Viņa tak tik ļoti uzticās visiem idiotiem pēc kārtas, ka viegli iekuļas nepatikšanās. Nu jā es pats arī esmu nedaudz vainīgs pie tā. Man nevajadzēja būt tik ļoti skarbam tad, kad viņa man atklāja savas jūtas. Galu galā es esmu vīrietis. Es nedrīkstēju tik auksti salauzt viņai sirsniņu. Nu un ko es esmu panācis? Tikai to, ka tajā brīdī, kad man viņa sāk patiešām patikt- tad parādās kaut kāds blonds citplanētietis, kurš cenšas iestāstīt, ka viņš ir labs un pie tam vēl kādreiz dzīvojis uz zemes. Vājprāts. Bet viņa akli tic. Nožēlojami."
Mareks iespēra pa kārtējo akmeni un smagi nopūtās visa šī situācija viņam pamazām sāka piegriezties, un pats galvenais, ka viņam negribējās atzīties pat pašam sev, ka viņš vienkārši ir greizsirdīgs. Greizsirdīgs par to, ka nespēja iedomāties, ka Vika varētu aizstāvēt kādu citu vai domāt par kādu citu. -Kur visi ir...? Mareks pacēla skatienu uz augšu. Kārlis kopā ar Alonso un Janoso stāvēja viņam tieši pretī. Pirmajā brīdī jaunais cilvēks nodomāja, ka viņam rēgojas un pat nespēja atbildēt uz jautājumu, bet pēc pāris sekundēm viņam nācās atzīt, ka priekšā stāvošie cilvēki ir diezgan reāli un ļoti vēlās dzirdēt atbildi uz sevis uzdoto jautājumu. Tikai Mareks pats uz to nespēja atbildēt precīzi un tāpēc atbildēja ar pretjautājumu. -Kur jūs bijāt? -Tajā brīdī, kad planēta sāka pievilkt kuģi kritienā izkustējās vadības pults skapis, kurš uzgāzās mums virsū. Nācās dažas stundas papūlēties, lai to dabūtu nost no sevis. Kad tikām ārā jūs nekur vairs nebija. Kārlis mierīgi paskaidroja kamēr Alonso blakus satraukti mīņājās. Beidzot viņš neizturēja un pārtrauca jauno cilvēku. -Kur ir Meitenes? Un Alvis? Šī planēta nav pati patīkamākā un draudzīgākā vieta. Būtu ieteicams tīties no šejienes prom pēc iespējas ātrāk. Mareks domīgi paraustīja plecus. -To, ka no šejienes derētu pazust pēc iespējas ātrāk es zinu, bet man nav ne mazākās nojausmas par to, kur visi ir, kaut gan, ja tic tā blondā idiota Rainolda teiktajam. Tad viņi ir kaut kur kaut kādā kalnā. -Stop! Kas tas par Rainoldu. -Viens blonds citplanētietis ar briesmīgu raksturu. Un pie tam viņš cenšas iestāstīt, ka patiesībā ir no zemes. Un ak jā- Viktorijai viņš ļoti patīk. -Mareks izsmējīgi novilka un palūkojās uz to pusi no kuras bija atnācis.- Viņi ir kaut kur tur... -Tu ````s.- Janoso balss toņi palika gandrīz histēriski.- Tev vispār galva ir uz pleciem? tu maz zini, ka ar viņu var notikt velns vien zin kas. Tu vispār nedomā par cilvēkiem, kas tev atrodas apkārt!!! Rādi ceļu uz kurieni ir jāiet! Viņš uzrāva Mareku kājās un nikni uzbļāva... -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 04:26 |