![]() |
![]() |
Infernal |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 8-July 07 From: Liepaja ![]() |
Hello Hello Hello Otaku.lv World
![]() So, mans sija visa pasaciena ir jaunins... Nesen saku zimet mangai lidzigus darbinus... So izdomaju iebazt vinus seit, lai ta norm vinus nod... (no offense will be taken of course) Visi sie darbi ir nozimeti (vairak vai mazsak ![]() ![]() ![]() ![]() (seit linija visdivainako, jo photo shopa centos padarit vinu redzamaku ![]() ![]() ![]() (sim darbam ari pastiprinata linija) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nu darbi ir labi, ja neņem vērā to, ka tie ir nozīmēti. nozīmēts ir diezgan sliktā kvalitātē. nu tas ir nevisai labi. first one.. vissakarīgākais no visiem.man patīk, kā ir uzzīmētas plaukstas un galva. arī plecu daļa un kājas nav slikti. krūtis ir par mazu, naba par augstu, un vēders tāds plakans. vēl labi sanākusi ir plecu daļa. man nepatīk pēdas un dibens. pārāk nedzīvi. nākošajam kaut kas nav ar leņķiem. jocīgi.. manuprāt cilvēkas viziski tā nevar stāvēt(nu vismaz es nevaru.) viena acs lielāka par otru. spārni ir izdevušies, pat ļoti. vēl smuki ir mati un rokas. pērējais - so, so. next - yo, ichi - GO. ak vecais labais Ichigo. cik noprotu fanarts. proporcijas nav pareizas, un sejai vajadzētu būt vairāk līdzīgai īstajam charam, jo saprast to ka tas ir ichigo var tikai pēc nākošās bildes apskatīšanas. pēdas un rokas gan ir labi sanākušas. rukia. uzraiz var pateikt, ka nozīmēts. neko tā īpaši nevar pateikt, kā tikai to, ka ceļi ir stipri par zemu. tālāk..meitenei jocīga sejas forma un mute arī ir dikti dīvaina. čolka arī sākas nesaprotamā vietā. kaut kut galvas vidu.. :/ acis gan ir iznākušas godam. ja tu centies zīmēt anime stilā, tad atver kādus totoriālus, un paskaties, kā zīmē degunus. un pēdējais darbiņš. atkal uzzīmēts proporcionāli nepareizi. rokas ir par īsu, paceltajai rokai plecs ir uzzīmēts nepareizi. mati un seja ir labi, vienīgi kaut ks ar uzacīm nav īsti kārtība - vai par tumšu, vai par mazu or smth. kājstarpe nav izdevusies
![]() ![]() thats all. turpini cītīgi zīmēt, un tad mēs paskatīsimies, kas iznāks. This post has been edited by Asuka: Jul 12 2007, 12:00 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:52 |