![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Lūk. Es plānoju vēl šamo izkrāsot Photoshopā.
Skeneris pagaidām ir tikai sapnis, tāka Gomen par kvalitāti ^______^ Backgrounda nav, bet anyway. Jap, mati krap, bet bija normāli, pirms neizkleksēju pāris klekšus ar otu. Vaidzēja visu labot. ![]() "The Girl from the Rose Garden" Akrils. 14.04.2007. This post has been edited by Mimi: Jul 14 2008, 04:12 -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
So - godam jāsaka, ka mana fotoaparāta objektīvā iekrita smilšu graudi, un tas tagad guļ komā. Gaidu, kad atbrauks, paņems, aizvedīs, uztaisīs, atvedīs un atdos atpakaļ.
Pa šiem laikiem arī īpašās iedvesmas nebija. Bet kaut ko jau nofotografēju.. Hm. Childhood Friendship* The way to find happiness* ![]() Tagad komentāri no sevis pašas. Es turpināšu tematu par bērnību, jo man patīk fotografēt cilvēkus. Taču esmu ievērojusi vienu lietu - daudz labāk cilvēkus sanāk fotografēt tad, kad viņi to nezin, nesaprot, viņi ir dabīgi, dzīvespriecīgi, patiesi. To pirmo bildi bija ļoti grūti uzņemt, jo tie divi bērni pēc mana lūguma apsēdās, bet, zinot, ka viņus fotografēju, sāka pozēt, kļuva nepatiesi. Šī ir veiksmīgākā bilde no visām, taču es biju gaidījusi labāku efektu, kaut gan nedomāju, ka tie divi bērni pēc savas gribas apsēstos un sadotos rokās. ![]() Otrā bilde - bez jebkādiem fotošopiem, to ieliku tādu, kāda tā ir. Tā lūk. Kad manam fotoaparātam uztaisīs elektrošoku un tas atjūgsies atpakaļ, man varbūt sanāks uzņemt labakas bildes, un šoreiz tās būs nejaušas, jo tā vienmēr ir interesantāk. Mimi. This post has been edited by Mimi: Jul 27 2007, 12:17 -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:54 |