![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Lūk. Es plānoju vēl šamo izkrāsot Photoshopā.
Skeneris pagaidām ir tikai sapnis, tāka Gomen par kvalitāti ^______^ Backgrounda nav, bet anyway. Jap, mati krap, bet bija normāli, pirms neizkleksēju pāris klekšus ar otu. Vaidzēja visu labot. ![]() "The Girl from the Rose Garden" Akrils. 14.04.2007. This post has been edited by Mimi: Jul 14 2008, 04:12 -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Adenaide |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 14-April 07 From: mākoņpļavā. ![]() |
Frendšips ir super kolosāla bilde. n_n
Tie bērniņi izskatās ļoti mīļi, un rāmis, lai gan neierasts, man patīk. Ja vien bildei nebūtu tās bālās strīpas virsū, būtu perfekti. Un Tu jau zini, ko es domāju par otro bildi. Tas saules atspīdums jūrā izskatās gluži kā tāds zeltīts ceļs, kā tāds laimes ceļš, man tā vien šķiet, ka es tūlīt pa šo ceļu pāri jūrai aizskriešu uz... Laimes zemi. ak ak ak. ![]() turpini. n_n -------------------- feel the world in |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Frendšips ir super kolosāla bilde. n_n Tie bērniņi izskatās ļoti mīļi, un rāmis, lai gan neierasts, man patīk. Ja vien bildei nebūtu tās bālās strīpas virsū, būtu perfekti. Un Tu jau zini, ko es domāju par otro bildi. Tas saules atspīdums jūrā izskatās gluži kā tāds zeltīts ceļs, kā tāds laimes ceļš, man tā vien šķiet, ka es tūlīt pa šo ceļu pāri jūrai aizskriešu uz... Laimes zemi. ak ak ak. ![]() turpini. n_n Adenaide, rāmis ir tāds neparasts, jo mana ideja bija to padarīt bezrūpīgi bērnišķīgu kā bērnu pirmie zīmējumi - švīkājumi kinda'. Man negribējās to taisīt kārtējo reizi ideāli pareizu un precīzi melnu. Hmm. Žēl, ka man nesaglabājās oriģinālā bilde, tāpēc noņemt strīpas būs grūti, Bet es centīšos, un tomēr likšu editoto postu. ![]() Paldies par tādiem atsaucīgiem vārdiem. -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:55 |