![]() |
![]() |
Infernal |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 8-July 07 From: Liepaja ![]() |
Hello Hello Hello Otaku.lv World
![]() So, mans sija visa pasaciena ir jaunins... Nesen saku zimet mangai lidzigus darbinus... So izdomaju iebazt vinus seit, lai ta norm vinus nod... (no offense will be taken of course) Visi sie darbi ir nozimeti (vairak vai mazsak ![]() ![]() ![]() ![]() (seit linija visdivainako, jo photo shopa centos padarit vinu redzamaku ![]() ![]() ![]() (sim darbam ari pastiprinata linija) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Infernal |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 8-July 07 From: Liepaja ![]() |
Nu Sveiki!!!
![]() Bij diezgan jocigi, ka neviens nevienu pasu postu neibaza. Vai mani darbi tik briesmigi ![]() Beidzot esmu uztaisijis kadu darbinu... Copy cat darbins, bet vismaz kaut kas... eanywho ![]() Domaju, ka nakaisos darbs nebus parzimets, jo man beidzot ir ideja, bet ne tuvakaja laika, jo man isti nav laika ![]() So here it is: ![]() KK Re ![]() ![]() EDIT btw ![]() Bet isti nerup, ko domajat par sito, bet ko domajat par iepriekseja posta pirmo gan gribetu dzirdet... ![]() This post has been edited by Infernal: Jul 30 2007, 15:45 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:56 |