Nothinga un zīmulis, beware of furries |
Nothinga un zīmulis, beware of furries |
Nothinga |
Jun 1 2007, 12:47
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. |
Man ir tādas nelielas aizdomas, ka kaut kad sen(vai ne tik sen) biju šai forumā jau pieteikusies un daļu tautas iepazīstinājusi ar pāris saviem darbiem, taču vecais niks man ir veiksmīgi vai mazāk veiksmīgi aizmirsts, tādēļ ceru, ka liels ļaunums no tā necelsies, ka izveidošu šeit savu galeriju un piedāvāšu jūsu kritiskajam vērtējumam pāris savus darbus, kas tapuši dažādā laika posmā. Šaubos vai lielākā daļa būtu ieliekama plauktiņā ar nosaukumu Anime", bet centīšos tos, kuri vislīdzīgākie, atlasīt un piedāvāt jums.
Bet nu gana pļāpu! Viens no maniem pirmajiem darbiem, kurā centos uzzīmēt būtni ar anime acīm. Un šeit viens zīmēts ar melno flaumasteri(sākumā ar zīmuli) Ceru kaut kad drīzumā piekļūt kādam skenerim un tad, cerams, varēšu jums peidāvāt arī citus savus darbus. Jaunākus. Esmu atvērta jūsu vērtējumam! This post has been edited by Nothinga: Oct 17 2010, 17:17 -------------------- |
Nothinga |
Aug 12 2007, 19:47
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. |
Pateicos ^^
Šeit pāris darbiņi no šerijas nekas īpašs" Zīmēts ar peli oekaki bordā. Ādams(kāpēc - uzminiet!) Viens cits kaķausis Šodien uzzīmēju aptuveni vienu tēlu no sava stāsta. Ar zīmuli uz papīra viņš man sanāca labāks >.< Šunauro Ja vēl kāds atceras, tad akut kad sen biju uzskicējusi vienu skicīti. Šeit ir tā pati meitenīte, kas skicē, tikai ne tik ļoti čibi līdzīga. Kā jau teicu, viss zīmēts ar peli. Mazliet trenējos. Kļūdu droši vien daudz, bet pagaidām labāk nesanāca. Kārtots Zīmēšanas secība (t.i. pirmais darbs ir vecākais). Pēdējajā mēģināju krāsot mazliet savādāk. Gaidu novērtējumu! -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:07 |