![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
neesmu nekaadu alu aaraa leejis jo neesmu bijis uz iperieksseejo pasaakumu stuulbenni tika konkreeti attiecinaats uz cilveekiem kas izteica stuulbus komentaarus vai stuulbu attieksmi un lai cik beediigi nebuut es neesmu o tevis +Chibi+ jau nez cik sen izlasiijis savaadaaku komentaaru kaa vien taadus ko labaakajaa gadiijumaa vareetu saukt par blondiem taccu kaa es labi zinu stuulba tu neesi atliek vieniigi tas ka kaada iemesla deell es izleemusi uzvesties kaa piu (ssiivarda vietaa vari likt jebkuru citu vaardu kas noziimee to passu ja tevi neapmierina mans apziimeejums) un taa nu ir personiski tava probleema ![]() Wait, wait, wait, dear boy. What is your problem lately? Do you experience another wave of teenage angst? Beidz taču pūst no mušas ziloni! Ja mani komentāri ir kļuvuši blondi (kā gan citādi šajā trūdošajā forumā var rakstīt? tu gribi, lai es topikos a la "mani maziem, kjūtīgie, pūkainie bubucīšī" raxtu filozofisku eseju vērtus traktātus - oh please, don't make me laugh!), tad tu viennozīmīgi esi kļuvis emotionally retarded, jo visu uztver tik ārtkārtīgi pesoniski. Da man pie āsusa, ko tu dari un ar ko tu laisties. Man vispār pie āsusa, ko lielākā daļa te dara! Es iebrienu forumā tikai ar vienu nolūku - pārliecināties, ka te tiešām ir tuksnesis, kurā laiku pa laikam kā tādi kamolzāles kumkšķi uzplienē pāris lasīšanas vērti vārdi, bet pārsvarā lidinās tikai mūsu maitu lijas pokemoni, kas katru dienu izvaro vēl pusdzīvo galeriju sadaļu. Tādēļ, lūdzu, izraudi savu sāpi kaut kur tumšā stūrītī, varbūt pagraizi vēnas priekš profilakses, bet vienreiz beidz uzvesties kā PMS nomocīta skuķe! Kur ir tava "a man viss bie ž-p-dē" attieksme? This post has been edited by +Chibi+: Aug 13 2007, 10:10 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Mirtantinja bija omiite, kas visu laiku domaas un sarunaas mira, bet nenomira Nu beigās tomēr viņa galus atdeva. Daļēji piekrītu gan čibi, gan rozem, gan šumiņam. Ja foruma pirmajos gados zemākas kvalitātes posti kalpoja kā fons saturīgākiem tematiem un komentāriem, paspilgtinot tos, tad tagad šī fona un sakarīgo postu proporcijas ir kļuvušas nesamērīgas. Ir vajadzīgi sū.i, lai izaudzētu skaistu ziedu, taču, ja sū.u apjoms kļūst nomācošs tad arī ziedam (puķei) vairs nav kur augt. Otrs iemesls kāpēc manas domas daļēji sakrīt ar Chibi slēpjas apstāklī, ka daudzi postotāji no vecās gvardes (tie kas bija spējīgi uz sakarīgu topic vai offtopic diskusiju) ir pazuduši, vai arī ļoooooti maz posto (pats neesmu bez vainas). Iespējams tie ir tikai manis paša izdomāti sentimentāli murgi un dzīvošana pagātnē, tjipa, "zāle bija zaļāka un spēcīgāka", taču... es saskatu "jēgu vilkt šī foruma vārgo eksistenci". Un ne jau tāpēc, lai šī vieta kļūtu par milzu zemas kvalitātes lietotāju zīmējumu galeriju vai arī nepārskatāmu ziņojumu un pasākumu paziņojumu dēli. Šis forums tomēr ir pirmais nopietnais anime interneta resurss LATVIEŠU VALODĀ (lai cik kropli dažs labs pašpasludinājies tīrasiņu latvietis tajā arī rakstītu). Varbūt citā gadījumā es ar visām četrām būtu par to, ka nodzītam zirgam jāielaiž lode pierē un tas jāsamaļ kaulu miltos, taču šis nav tas gadījums. Bez tam, es redzu, ka daudziem šis forms, par spīti nebeidzamam spamam, joprojām ir ļoti nozīmīga diskusiju, un informācijas ieguves vieta, būtu noziedzīgi viņiem to liegt. Paldies tiem, jo īpaši Rozem, kas šo forumu vēl uztur pie dzīvības. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 00:37 |