![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
neesmu nekaadu alu aaraa leejis jo neesmu bijis uz iperieksseejo pasaakumu stuulbenni tika konkreeti attiecinaats uz cilveekiem kas izteica stuulbus komentaarus vai stuulbu attieksmi un lai cik beediigi nebuut es neesmu o tevis +Chibi+ jau nez cik sen izlasiijis savaadaaku komentaaru kaa vien taadus ko labaakajaa gadiijumaa vareetu saukt par blondiem taccu kaa es labi zinu stuulba tu neesi atliek vieniigi tas ka kaada iemesla deell es izleemusi uzvesties kaa piu (ssiivarda vietaa vari likt jebkuru citu vaardu kas noziimee to passu ja tevi neapmierina mans apziimeejums) un taa nu ir personiski tava probleema ![]() Wait, wait, wait, dear boy. What is your problem lately? Do you experience another wave of teenage angst? Beidz taču pūst no mušas ziloni! Ja mani komentāri ir kļuvuši blondi (kā gan citādi šajā trūdošajā forumā var rakstīt? tu gribi, lai es topikos a la "mani maziem, kjūtīgie, pūkainie bubucīšī" raxtu filozofisku eseju vērtus traktātus - oh please, don't make me laugh!), tad tu viennozīmīgi esi kļuvis emotionally retarded, jo visu uztver tik ārtkārtīgi pesoniski. Da man pie āsusa, ko tu dari un ar ko tu laisties. Man vispār pie āsusa, ko lielākā daļa te dara! Es iebrienu forumā tikai ar vienu nolūku - pārliecināties, ka te tiešām ir tuksnesis, kurā laiku pa laikam kā tādi kamolzāles kumkšķi uzplienē pāris lasīšanas vērti vārdi, bet pārsvarā lidinās tikai mūsu maitu lijas pokemoni, kas katru dienu izvaro vēl pusdzīvo galeriju sadaļu. Tādēļ, lūdzu, izraudi savu sāpi kaut kur tumšā stūrītī, varbūt pagraizi vēnas priekš profilakses, bet vienreiz beidz uzvesties kā PMS nomocīta skuķe! Kur ir tava "a man viss bie ž-p-dē" attieksme? This post has been edited by +Chibi+: Aug 13 2007, 10:10 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Chibi vs World
Kur biļetes tirgo? Es gribētu balkona pirmajā rindā... P.S. Tādus kā aivvv audzināt ir bezjēdzīgi, āda pārāk bieza. Beisboleni vajag. Vai arī atstāt to darbu vislabākajam audzinātājam - Dzīvei. No tās mācībām vēl neviens nav izbēdzis. This post has been edited by Taka: Aug 14 2007, 13:57 -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 00:37 |