![]() |
![]() |
Moonlight |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 5-October 04 ![]() |
Zemākminētais nav domāts kā reklāma (esmu izdevēja algots darbinieks), bet uzziņām interesentiem.
Tagad arī Latviešu valodā ir pieejams Manga stilistikā veidots komikss no DISNEY. Sīkāka informācija ir pieejama: www.egmont.lv un http://www.egmont.lv/lat/special/witch/story/ Žurnāls ir orientēts uz meitenēm - 11 - 14 gadi, bez komiksa ir arī "Editorial" daļa, kas ir veidota standarta (visiem pierastā) stilistikā. Labprāt pastāstīšu ko vēl, ja kādam būs interese. Mairis aka Moonlight |
![]() ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
nezinu ar grāmatām Latvijā ir vispār ļoti švaki es piemēram intresējošo literatūru fantasy pērku krieviski jo latviski izņemot poteru un vēl paaris grāmatas nekas nav pieejams tāpēc es stipri šaubos ka latvijā izdos kādu normālu mangu kuru būtu vērc pirkt un lasīt tā jau ir ka tiem ka ir pirkstpēja diez vai lasīs komiksus un diez vai saviem bērniem pirks kau ko berserk vai blame stilā nu vienīgais ja kādu romance mangu ta gan varētu aiziet nu ko lai veicas prieks vispār ka latvijā būs kaut kādi ar savādāki komiksi izņemot donaldu daku un mikimausi .
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:45 |