![]() |
![]() |
Azeroth |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 4-February 05 ![]() |
Sveiki! Es esmu anime nicinošais edg brālis. Senos laikos viņš man parādīja multfilmu par kaķīti un meiteni, tādu atmosfērisku, nedaudz sentimentāli skumīgu un melnbaltīgu (īsa, bez sērijām, cik saprotu - nestandarta anime klipiņš). Es varētu edg pašam paprasīt, bet viņš joprojām tusē pa Japānu.
Kā to multeni sauc un kuros torrentos meklēt? |
![]() ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
WTF, cik īsti brāļu ir Edgaram?
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
WTF, cik īsti brāļu ir Edgaram? Tas ir gluži kā vienā Terensa Makennas "inspired by actual people and a hell of a lot of LSD" īsstāstā, kur radiožurnālists pamožas pēc zvērīgi labas planēšanas psihotropo vielu astrālajos mākoņos un secina, ka vienā jaukā dienā visi visiem ir radi un visi par visiem visu zina. Tā arī ir šeit: patiesībā mēs visi lielākā vai mazāka mērā esam Edgara māsas un brāļi. This post has been edited by GM: Aug 16 2007, 02:01 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 19:20 |