![]() |
![]() |
Azeroth |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 4-February 05 ![]() |
Sveiki! Es esmu anime nicinošais edg brālis. Senos laikos viņš man parādīja multfilmu par kaķīti un meiteni, tādu atmosfērisku, nedaudz sentimentāli skumīgu un melnbaltīgu (īsa, bez sērijām, cik saprotu - nestandarta anime klipiņš). Es varētu edg pašam paprasīt, bet viņš joprojām tusē pa Japānu.
Kā to multeni sauc un kuros torrentos meklēt? |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Domāju, ka She and Her Cat tāpat kā Voices of a Distant Star ir animes pašas savā kategorijā un līmenī. Tās nav taisītas popkultūrai; pie tām ir strādāts. Tāpēc jau es rādīju... Kaut kur diskos mētājas arī cits labs stuff, bet noteikti ne tik emocionāls.
Labas mulfilmas visvieglāk atrast internacionālos animatorikas festivālos. Japāņu anime tur īpashi neapgrozās... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Azeroth |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 4-February 05 ![]() |
Domāju, ka Še and Her Cat tāpat kā Voices of a Distant Star ir animes pašas savā kategorijā un līmenī. Tās nav taisītas popkultūrai; pie tām ir strādāts. Tāpēc jau es rādīju... Kaut kur diskos mētājas arī cits labs stuff, bet noteikti ne tik emocionāls. Labas mulfilmas visvieglāk atrast internacionālos animatorikas festivālos. Japāņu anime tur īpaši neapgrozās... Kaa Tev klājas rūķīšu zemē btw? Jau katanu esi kādam nospēris? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 19:36 |