![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Sveiki, tautieši, ja kādam interesē, tad pēc nedēļas, 15ajā - 16ajā septembrī notiks sen gaidītais kārtējais otaku tuss Inčukalnā, kur ir mīļi aicināti visi foruma dalībnieki, iepriekš piesakoties, kā jau parasti ierasts. Vairāk informācijas sekos vēlāk.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
monk |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 1-December 05 From: Starp loģiku un neloģiku ![]() |
Baltijas saule ir 15 datumā. domāju, ka labāk pasākumu pārcelt nedēļu vēlāk. tad arī es varētu tikt.
![]() -------------------- Iegūstot mani tu iegūsi visu.
Bet Tava dzīve piederēs man. Vēlies, un Tavas vēlmes piepildīsies. Bet saskaņo tās ar savu dzīvi. Ar katru tavu vēlmi es dilšu tāpat kā Tavas dienas. Vai vēlies mani? Tad ņem!... Tevi uzklausīs. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 08:27 |