![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Sveiki, tautieši, ja kādam interesē, tad pēc nedēļas, 15ajā - 16ajā septembrī notiks sen gaidītais kārtējais otaku tuss Inčukalnā, kur ir mīļi aicināti visi foruma dalībnieki, iepriekš piesakoties, kā jau parasti ierasts. Vairāk informācijas sekos vēlāk.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Ja paarcelj, tad nav manis o.o
-------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Ja paarcelj, tad nav manis o.o nooo! Ja tu neesi, es ar neesmu, lol. ;_; Mhm Iori Yagami. Iesaku izveidot kādu interesantu pasākuma programmu lai neiznāktu parasts drinking party. ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Iesaku izveidot kādu interesantu pasākuma programmu lai neiznāktu parasts drinking party. ![]() Hm... vai tu arii brauksi pietemties? Cik tevgadu!? O_o Ok.... Kas par nesakariigu topu! Vienkaar6i jaadaara taa bez nekaadiem ieteikumie ir jaanjem SP2 + Labs TV (Kraasains), Animes ko vien kas var panjemt (tur pa6i izlemsim ko skatiities!). Kameer ALK piedzersies ir jaagaida labs laiks, taapeec mees varam paspeeleet Twistu (kaa to murgu sauc iisti?), taalaak citi ies vai nu uz pirti vai dzert kopaa ar ALK biedriem aiz neko nedarii6anas, bet paareejie ies speeleet PS2 vai arii skatiisies Anime liidz bezsamanjai! Runaajot par muuziku kas skanees fonaa, kad speeleesim Twistu. Tai ir jaabuut atraktiivai nevis Metaalam! Panjemsim vai nu Plejeru, MP3 vai magnetafoonu, atskanjotaaju, tumbas vai PC, protams + CD ar atbilsto6o muuziku! Koro4 putra vien buus! Ouuu... Pieziime! "Ja tuu Muudzi nemaaki dzert, tad Nah vispaar kjeries pie pudeles!" - Tas ir mans draudziigais Padoms! Beidzot es esmu students!!! This post has been edited by gramozeks: Sep 10 2007, 00:35 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 08:31 |