![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Sveiki, tautieši, ja kādam interesē, tad pēc nedēļas, 15ajā - 16ajā septembrī notiks sen gaidītais kārtējais otaku tuss Inčukalnā, kur ir mīļi aicināti visi foruma dalībnieki, iepriekš piesakoties, kā jau parasti ierasts. Vairāk informācijas sekos vēlāk.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Par Taviem pasākumiem netiek teikts, ka tur nav ko darīt un tas tiek rīkots, lai piedzertos kārtējo reizi. Es ceru, ka man arī kādreiz pietiktu bezkaunības nolikt kādu pasākumu uz kuru pati ierodos ^^
Pirmais Inčukalns bija izdevies, jo cilvēki bija mazliet ieinteresētāki un daudz darīja paši, lai tas būtu izdevies. Lately it seems, ka lielākā daļa tautas uzskata, ka viss ir jādara rīkotājam. Bez tam, tā kā man neviens nav pieteicies, ka ieradīsies uz šo pasākumu (kā tas parasti notiek caur PM), es uzskatu, ka neviens arī laiku nav izbrīvējis, so šu. This post has been edited by Shaisuke: Sep 10 2007, 16:06 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 08:26 |