![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Sveiki, tautieši, ja kādam interesē, tad pēc nedēļas, 15ajā - 16ajā septembrī notiks sen gaidītais kārtējais otaku tuss Inčukalnā, kur ir mīļi aicināti visi foruma dalībnieki, iepriekš piesakoties, kā jau parasti ierasts. Vairāk informācijas sekos vēlāk.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Voshem man ir apņēmība parādīt savu seju cilvēkos
![]() Tapē man aktuāli būtu zināt kad un cikos un kā līdz turienei var tikt, pa cik šai weekendā man nav nekas ieplānots, a 22 man ir orientēšanās spēles pie cēsīm tapē laiku kad es varētu būt "Centrā" un doties uz to pusi es nevaru paredzēt. P.s. vai tur ir gultas ? jo iespējams pēc sporta aktivitātēm būšu saguris un nakts vidū var parādīties gulēt vēlme. (Aha jau vecs palieku naktīs sāk gribēties gulēt nevis tusēt ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Voshem man ir apņēmība parādīt savu seju cilvēkos ![]() Labāk nevajag. Nav ko biedēt cilvēkus. Tad nu redzes, ka būs negribu neko pārmest, bet pēdēja Inčukalna visādi pokemoni un emo izmantoja, ka anatomikuma izstādi ar paraug demonstrējumiem This post has been edited by sipps: Sep 11 2007, 13:36 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 08:26 |