![]() |
![]() |
Infernal |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 8-July 07 From: Liepaja ![]() |
Hello Hello Hello Otaku.lv World
![]() So, mans sija visa pasaciena ir jaunins... Nesen saku zimet mangai lidzigus darbinus... So izdomaju iebazt vinus seit, lai ta norm vinus nod... (no offense will be taken of course) Visi sie darbi ir nozimeti (vairak vai mazsak ![]() ![]() ![]() ![]() (seit linija visdivainako, jo photo shopa centos padarit vinu redzamaku ![]() ![]() ![]() (sim darbam ari pastiprinata linija) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Infernal |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 8-July 07 From: Liepaja ![]() |
Sveika tauta
![]() Neesmu neko iepostojis seit jau krietnu krietnu laicinu. Izlemu, ka jauzbumpo topiks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ludzu neparvertisim manu sadalu par ebay visus jautajumus vai piedavajumus, vai jebko, kas ir saistits ari sito ludzu sutiet man PM. Varat ari apskatit, ka izskatas si manta (aizmirsu novietot irbuli, bet vins ir neuztraucieties) ![]() Atkartoju: Ludzu neparvertisim manu sadalu var ebay visus jautajumus vai piedavajumus, vai jebko kas ir saistits ari sito ludzu sutiet man Private Message. Solos ari, kad te vel kadu darbinu iebazt ![]() Ceru, ka kads sito pakers ![]() EDIT: SOLD!!! This post has been edited by Infernal: Sep 23 2007, 13:08 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:08 |