![]() |
![]() |
Silhouette |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 6-March 07 From: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Nu ko, simtu gadu(man patīk pārspīlēt) sēžu te browsošanas režīmā, jāmetas nu ar galvu pa priekšu iekšā.
Šajā sadaļā visvieglāk. Pāris ne-pēdējā-svaiguma zīmējumi sākumam: Nav īsti foršs, bet sākt ar sliktāko ir visprātīgāk. ![]() I failed at her legs ;_;. Skricelējumi, kas tapuši dažādu mācību stundu laikā. ![]() ![]() Citdien iemetīšu vēl šo to(manos phtohostingos ir tāds haoss, ka neko saprast nevar. ![]() Constructive criticism has been enabled in this topic. |
![]() ![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Tas I think I like you (vai kā tur bija) ir ģeniāls un par bildēm es varu teikt tikai to ka tās asinis uz naža neizskatās īpaši dabiski.
|
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Tas I think I like you (vai kā tur bija) ir ģeniāls un par bildēm es varu teikt tikai to ka tās asinis uz naža neizskatās īpaši dabiski. NJaa, nenjem galvaa undux, asinis izskataas iisteniibaa ljoti labi, taadas drusku jau uz receeshanu ![]() ![]() This post has been edited by Mishelin: Oct 3 2007, 19:38 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:52 |