![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Lūk. Es plānoju vēl šamo izkrāsot Photoshopā.
Skeneris pagaidām ir tikai sapnis, tāka Gomen par kvalitāti ^______^ Backgrounda nav, bet anyway. Jap, mati krap, bet bija normāli, pirms neizkleksēju pāris klekšus ar otu. Vaidzēja visu labot. ![]() "The Girl from the Rose Garden" Akrils. 14.04.2007. This post has been edited by Mimi: Jul 14 2008, 04:12 -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
![]() Atvaino, ja vari, bet labāk nefotogrāfē. Vai vizmaz bildes neliec. Vienīgais uzliktais rāmis ir garām un ir kaut kādas problēmas ar tēlu rakursu un izvietojumu bildēs. Turklāt vismaz man tās izskatās kaut kā pretīgi izgaismotas vai izgaismojušās. Izskatās, ka tu vēl neesi atradusi to skatījumu, kurš ir nepieciešams, lai redzētu kā ielikt lietas un no kuras vietas/puses leņķa tās izskatās labāk. Tālāk, es vēl saprotu, ka var šo to iemācīties zīmējot no kāda pieredzējuša mākslinieka darbiem, bet ideja zīmēt no cilvēka kurš vēl pats mācās neko spīdoša nav. Vēlviena lieta, patrenējies kļūdu saskatīšanā, ja tu tās neredzi, tad nevari apiet/izlabot, tātad pieļauj cita cilvēka, un vēl arī savas kļūdas. Veiksmi un nervus. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:49 |