![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Sorry, par kaarteejo topic no maniim, bet...
Ieposto kaadu anime bildiiti, kuras varonis ir liidziigs tev! Shii dereetu man... Man pat shobriid ir preciizi shaadi mati... ![]() ![]() Ceru, ka teemu saprataat! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Piemēram, tu man liecies līdzīgs šim te: (nelīdzīga bilde) ![]() Nā, edg liekas galīgi savādāks. šodien skatījos Sailor Moon un ieraudzīju vienu charu, kas acu mirklī likās - edg! Iedomājamies: Katru dienu edg sēž un programmē un tad, kad pienāk vakars viņā atmožas mežonis - ![]() viņš lec un bizo apkārt pa veikaliem un tēlo zorro kosplejotāju, cilvēki neko nenojauš, jo domā - kārtējais programmētājs... Bet edg nav parasts zorro-kosplejotājs, edg laupa jaunu meiteņu enerģiju ![]() Un pēc tam viņš tādu jaunu meiteni iebāž kādā pārģērbšanās kabīnē un pats fiksi aizmūk uz mājām, ![]() lai jauno evil enerģiju liktu lietā programmējot >:B ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:35 |