![]() |
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Kaads veel 6ito speelee?????
Te screenshots>>> Ja kaads speelee vareetu luudzu bikiit manam ar padomu paliidzeet es netieku taalaak par to skukjeni ar robota kaajaam kurai kkaadu gjeneraatoru vajag vinja saka ka to var dabuut notriektajaa karakugjii bet tur nevar tikt aiz vienaam durviim vinjas valjaa neveras..... ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Heh tos siikos robotinjus tak taakaataa atvaac 2 sec
![]() ![]() Mans nepirka SepterraCore manam uzdaavinaaja =] -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
j7n |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 19-November 07 ![]() |
Forums, kurā šad tad iegriežas spēles radītāji. Griežas pie manis, bet es viņa veidošanā praktiski nepiedalos.
http://septerra.sytes.net Šāda tipa RPG spēlēs čītiem viennozīmīgi nē. Ja būvēšanas un braukšanas spēlēs var ar čītiem atslēgt noteikumus tādēļ, lai domātu savus, vai vienkāršī pabūvētos "smilšu kastē", tad RPG ar čītiem pārvēršas par nepārtrauktu combat virkni.. Un, kad viss story ir tādējādi nospoilēts arī pārspēlēt par jaunu labākais var pēc gadien astoņiem-desmit. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:00 |