![]() |
![]() |
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
![]() Em.. lūdzu ļoti stingru kritiku ) un lūgums neatkartoties (nerakstīt to, ko uzrakstijis kāds cits (nu es nedomaju citātus)) iepriekš paldies!! -------------------- Mjauu
|
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
anatomija, anatomija, anatomija, anatomija....
Nu pirmkārt proporcijas ir nepareizas, kaut vai paskaiti cik galvu garumi ieiet tajā džekā un cik tavu galvu garumi ieiet tevī. Un, ja tu gribi zīmēt muskuļus... lūdzu papēti to, kur tie sākas un kur tie beidzas, atrodi kādas bildītes, kur cilvēki ir bez ādas, citādi man acis sāp uz to skatoties. Es gan nezinu, cik tuev gadu. Ja nu es tagad kritizēju bērnu, tad es kaunos, protams. Bet tomēr... Sevišķi pastudē kājas un plecus. Ir tāda lieta kā ikru muskulis- sākas no ceļa un pāriet ahileja cīpslā apakšējās kājas daļas vidū. Paskaties pati uz savām kājām. Vienkārši papēti cilvēkus sev apkārt un kas zin- kļūsi par gēniju ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:52 |