![]() |
![]() |
Silhouette |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 6-March 07 From: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Nu ko, simtu gadu(man patīk pārspīlēt) sēžu te browsošanas režīmā, jāmetas nu ar galvu pa priekšu iekšā.
Šajā sadaļā visvieglāk. Pāris ne-pēdējā-svaiguma zīmējumi sākumam: Nav īsti foršs, bet sākt ar sliktāko ir visprātīgāk. ![]() I failed at her legs ;_;. Skricelējumi, kas tapuši dažādu mācību stundu laikā. ![]() ![]() Citdien iemetīšu vēl šo to(manos phtohostingos ir tāds haoss, ka neko saprast nevar. ![]() Constructive criticism has been enabled in this topic. |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
MMMM... fotogrāfijas man dikti patīk un tās vardes jau nu vispār. Tas laikam tāpēc, ka man pašai ne īpaši patīk un sanāk fotogrāfēt un kopumā es par to visu ne s.da nejēdzu, bet tas nu tā. Zīmējumi gan tādi diezgan viduvēji liekas. Nav jau tā, ka kaut kas briesmīgi slikts būtu, nē, nepavisam, tikai mani personīgi viņi, atšķirībā no foto, neiekustina, bet stiliņš jau man liekas diezgan jauks, so keep on as they say!
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:38 |