![]() |
![]() |
Apofiss |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-June 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Jau sākumā kad ieraudzīju šito itkā zīmējumu bij stipras aizdomas ka par pamatu ņemta fotka... to var redzēt kaut vai pēc tā cik labi ir izstrādāta seja un cik ļoti tā atšķirās uz matu un ķermeņa fona. Ja tas ir reālisms tad arī matus un ķermeni vajadzēja rēālistiskāk izēnot / izstrādāt nevis tā vnk uzmālēt. Un man ne visai patīk tas fons... bet tā jau varbūt ir gaumes lieta. Nu katrā gadījumā darbs liekas nepabeigts. Un DA Alexa jau zin ka neesmu mūžību bijis un neesmu lietas kursā kas tur notiek. Es kritizēju darbu kā tādu, vispār neskatoties uz to fotku.
Ir neskaitāmi daudz tādu mākslinieku kas šitā darās, arī CGSociety, tur vairāk nekā saprasšanas ir tādu darbu. Un tad ir tiešām grūti saprast un novērtēt. Vnk Tur mēdz būt cilvēki kas tiešām māk no nulles uzzīmēt reālistisku cilvēku. Un lai to pierādītu viņi izliek W.I.P. (Work In Progress) Kur var redzēt tapšanas procesu darbam. Un tas kalpo kā labs pierādījums lai varētu atšķirt plaģiātu no īsta šedevra. Un to iesaku visiem kas taisa tāda līmeņa darbus, ar to vienmēr varēsiet pierādīt un sevi attaisnot pret nepamatotiem aizvainojumiem. Visā kopumā tas nav slikti šitā pazīmēt ja tas ir kā trenniņš, tas ļauj izprast ēnojumu un faktūras. Ja uz to skatās kā uz trenniņu kā šajā gadījumā tad ir patiešām OK. Lai nu kā es uskatu ka dotības uz zīmēšanu šim māksliniekam ir, to es vērtēju kaut vai pēc tās 15 min skices. Tā ir diezgan profesionāli uztaisīta. Var redzēt ka cilvēkam ir piešauta roka. Un domāju ja mēginātu ko uzzīmēt no nulles tad neliktu vilties. Tam pat nav jābūt nekādam reālismam. So gaidu jaunus darbus, un šoreiz izliec pats ![]() P.S. lai kas arī to būtu bildējis baigi labā bilža sanākusi respect! This post has been edited by aeonseraph: Dec 6 2007, 11:25 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:47 |