![]() |
![]() |
Ganguro |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 9-December 06 ![]() |
Ahh..
![]() ![]() Esmu redzeejusi jau ljoti daudzas j-dramas. Bet manupraat, taa labaakaa bija taa.. pirmaa, ko es redzeeju: Ichi Rittoru no Namida (One Litre of Tears / A Diary with Tears) Kaa arii ieteiktu noskatiities - Hana Yori Dango (Boys Before Flowers / Boys Over Flowers) AAAa... un noteikti, taa kas man ljoti patika bija - Kimi wa Petto (You're My Pet / Tramps Like Us) ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Santeroel |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 26-February 07 From: Rīga mīnus 33 kilometri ![]() |
Hana Yori Dango ir kaut kas vienreizējs - it sevišķi, ja pirms tam esi izbūries cauri visai mangai (36 volumes). Turklāt arī aktieri ir labi *khem, khem, fangirl mode*
Tieši tāpat ir ar Kimi wa petto - žēl, ka bija tik maz sēriju, turklāt crunchyroll tas vispār ir izņemts. Vēl no asian dramas spilgi atceros to pašu Gokusen (un jau atkal fangirl mode), Liar game, Devil besides you, Iryu Team Medical Dragon, The Rose ( Bara no tameni mangas ekranizējums), Lady Snowblood. Starp citu, kāds ir skatījies Meteor garden - it kā tas pats stāsts, tikai ķīniešu versijā? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:45 |