Izmaiņas User`u galerijās |
Izmaiņas User`u galerijās |
jurc |
Nov 14 2006, 17:25
|
Tennou Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
Tātad, tā kā daudzi gribēja pārmaiņas user`u galerijās, tad par labāko variantu tika izlemts izveidot atsevišķu subforumu Sensei of Art, kur apkopot labākos māksliniekus. Lai nesanāk tā, ka paši mākslinieki nemeklē savus pazudušos topikus, tad lai ieskatās Meistaru topikā, varbūt ir palaimējies tikt labāko vidū.
Kā tur tikt? Ļoti vienkārši - vingrinies daudz zīmēt, un kad sāksi zīmēt tādā pašā līmenī kā Labākie mākslinieki, tad pastāvēs liela iespējamība, ka modi pamanīs tavu topiku, nospriedīs, ka tas ir ļoti labs, un aizsūtīs tevi pie labākajiem. p.s - pagaidām tikai ielikti labākie no labākajiem. -------------------- |
nikitaa |
Dec 16 2007, 17:22
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 |
Es vienozīmīgi par to ka Alexu vajag sensejos. Tam, ka tas viens darbs ir nozīmēts es neticu, jo vismaz pagaidām nav neviena nopietna pierādījuma ka tā tiešām ir. Cilvēkam var pārmest tādas lietas tikai tad ja ir nopietns pamatojums, savādāk sanāk, ka es arī varu ieiet kāda otakieša galerjā un bez iemesla sākt rakstīt: " Eu zinies, man liekas, ka šitais ir 100 % nozīmēts, liekas kautkur redzēts, tu nedrīksi būt sensejos...." Ielieciet konkrētu zīmējumu, kuru viņa ir nozīmējusi un tikai tad lūdzu, pārmetiet. Nekas personisks - tikai mans viedoklis.
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 01:48 |