Izmaiņas User`u galerijās |
Izmaiņas User`u galerijās |
jurc |
Nov 14 2006, 17:25
|
Tennou Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
Tātad, tā kā daudzi gribēja pārmaiņas user`u galerijās, tad par labāko variantu tika izlemts izveidot atsevišķu subforumu Sensei of Art, kur apkopot labākos māksliniekus. Lai nesanāk tā, ka paši mākslinieki nemeklē savus pazudušos topikus, tad lai ieskatās Meistaru topikā, varbūt ir palaimējies tikt labāko vidū.
Kā tur tikt? Ļoti vienkārši - vingrinies daudz zīmēt, un kad sāksi zīmēt tādā pašā līmenī kā Labākie mākslinieki, tad pastāvēs liela iespējamība, ka modi pamanīs tavu topiku, nospriedīs, ka tas ir ļoti labs, un aizsūtīs tevi pie labākajiem. p.s - pagaidām tikai ielikti labākie no labākajiem. -------------------- |
Alexa De Šarlote |
Dec 16 2007, 18:06
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 |
QUOTE Nezinu par nozīmēšanu, bet noteikti izskatās redzēti.. es saprotu, ka var no kaut kā iespaidoties, bet ne tādā pakāpē. diemžēl gan nevarēšu parādīt kam tieši līdzinās, jo nespēju to atrast tajā miskastē, kas atrodas manā pc Tu vismaz zini cik atēlu atkārtojās ar lidzīgām pozām, matiem un sejām. Orģinālu neko nevar radīt. QUOTE ā, Alex, tātad tomēr nozīmē? Nu man jau patīk, ka mani var nosauk par šarlatānu. Atliek tikai vienam kaut ko pateikt. Nikitaa Tev taisnība, man tiešām jārausta plecus vot es vienu darbu tiešā nozīmēju 98% man īsti nesanāca smuks, bet tas tā. Man viņš ļoti iepatikās tādejādi taisiju kaver versiju es zināju, ka kāds atradīs īsto darbu. Jo pēc manām domām viņš bij diezgant populārs. -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 01:53 |