![]() |
![]() |
Ganguro |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 9-December 06 ![]() |
Ahh..
![]() ![]() Esmu redzeejusi jau ljoti daudzas j-dramas. Bet manupraat, taa labaakaa bija taa.. pirmaa, ko es redzeeju: Ichi Rittoru no Namida (One Litre of Tears / A Diary with Tears) Kaa arii ieteiktu noskatiities - Hana Yori Dango (Boys Before Flowers / Boys Over Flowers) AAAa... un noteikti, taa kas man ljoti patika bija - Kimi wa Petto (You're My Pet / Tramps Like Us) ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Santeroel |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 26-February 07 From: Rīga mīnus 33 kilometri ![]() |
Ņemot vērā, ka visi eksāmeni ir beidzot beigušies un brīvība (kaut nosacīta) ir jau aiz stūra, nolēmu paskatīties Meteor garden.
Es nezinu, kā citiem, bet pēc HYD noskatīšanās šī versija likās tāda garlaicīgaka. Visi no F4 izskatas pārāk vienādi. Protams, ir arī kāds pluss - man personīgi liekas, ka Barbie Hsu vairāk nekā Inoue Mao atbilst tam, kā mangā bija attēlota Tsukushi. Turklāt šajā seriālā parādās arī Michelle Saram, kura man ir patikusi jau kopš "Skyline Cruisers" noskatīšanās. This post has been edited by Santeroel: Dec 16 2007, 20:23 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:19 |