![]() |
![]() |
Silhouette |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 6-March 07 From: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Nu ko, simtu gadu(man patīk pārspīlēt) sēžu te browsošanas režīmā, jāmetas nu ar galvu pa priekšu iekšā.
Šajā sadaļā visvieglāk. Pāris ne-pēdējā-svaiguma zīmējumi sākumam: Nav īsti foršs, bet sākt ar sliktāko ir visprātīgāk. ![]() I failed at her legs ;_;. Skricelējumi, kas tapuši dažādu mācību stundu laikā. ![]() ![]() Citdien iemetīšu vēl šo to(manos phtohostingos ir tāds haoss, ka neko saprast nevar. ![]() Constructive criticism has been enabled in this topic. |
![]() ![]() |
Silhouette |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 6-March 07 From: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Hahaaa, paldies.
![]() Shinobi, man ir 4 mpx ziepis Canon IXUS 40. Nav jau slikts, bet ziepis paliek ziepis... Es veicu visādas nenormālas izdarības, lai viņu apmuļķotu, tiesa, tās esmu iemācījusies pēdējā gada laikā, tādēļ agrāk kvalitāte ir redzami zemāka, lai gan aparāts tas pats. Bet laikam jau loģiski. ![]() Piemēras - lieku uz taimeri un jau pēc fokusēšnas un podziņas nospiešanas samazinu spilgto apgaismoju, lai saīsinātu ekspozīcijas laiku un panāktu augstākus kontrastus. This post has been edited by Silhouette: Jan 11 2008, 17:01 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:35 |