![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tā...
Kautkā, šodien rakstot reply Fuschio topikā atcerējos, ka kādreiz man bija klubs, un tad nu sagribējās vēlvienu, tas tomēr ir baigi feini, ja vari sviestaini patusot ar citiem cilvēkiem. Tātad, būs nedaudz līdzīgs CO, tomēr kautkādā mērā savādāks - Pasākumi, ko rīkošu būs daudzveidīgāki un ne vairs tik ļoti saistīti ar tusošanu dzīvoklī. Okei, tātad, ja tu esi ABZ memberis, tad, 1.Tev ir vairāk iespēju kautkur ārpus mājām pausot. 2.Tev ir iespēja piedalīties kluba aktivitātēs,( domājams, ja ne uz šo, tad uz nākamo anime festu veidosim kautkādu kospleju, varbūt.) 3.Tev ir iespēja parādīt memberiem savus artworkus un tapt novērtētam. (Jā, jā, artistiem to patīk darīt ![]() 4.Tev ir iespēja sapazīties un sadraudzēties. 5.Tev ir iespēja saņemt palīdzību kāda interesanta projekta veikšanā. Nu jaa, zaudēt tev nav ko. Tas ta viss. Nu ko ta... piesakās. Co bija feins, tad kāpēc lai šitais nebūtu. Pasākumu sadaļā postoju, jo 6.aprīlī 12:00 pie Origo gaidīšu pirmos interesentus. Tas ir... pēc trim dienām. :3 Gaidīšu. :3 This post has been edited by Tigra2: Apr 6 2008, 20:32 |
![]() ![]() |
Naru-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 24-March 07 From: Trakonams "Madracis" ![]() |
Tigra nav ielikusi pasākuma aprakstu, tapē to izdarīšu es...
![]() Tātad, pirmkārt, mums bija memberu pieaugums - mīnus viens (Tsukinomi) ![]() Otrkārt - kavēties nevajag, vienu cilvēku mēs tā arī nesagaidījām jo bija fuckin auksts un jau kādi 16:15. Un man rokas ļoti sala no dīvaina tomāta bildes turēšanas... ![]() Pēctam gājām uz to mistisko Double cofee... tur mēs randomly runājāmies, ļoti skaļi smējāmies, kko zīmējām, ēdām (duh), un spēlējam savdabīgu pudeles variantu - tikai ar jautājumiem, pa apli un ar cukura trauku, kurš vienā brīdī apgāzās uz griežoties izbārstīja cukuru pa visu galdu ![]() ![]() ![]() Ieteikums Tigrai - nākamajā pasākumā varētu iekļaut Zelta Boulinga halli (DDR nolūkos). |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:32 |