Jauns anime nieciņu veikaliņš, Anime-san.lv veikaliņš |
Jauns anime nieciņu veikaliņš, Anime-san.lv veikaliņš |
cdmax |
Feb 5 2008, 18:26
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 5-February 08 From: Latvija |
Šodien darbību sācis i-veikals Anime-san.lv
pagaidām tur tikai figūriņas un pāris diski. This post has been edited by cdmax: Mar 4 2008, 13:15 -------------------- |
dExIT |
Jun 2 2008, 16:31
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki |
Ehh.. no kodera viedokļa + dizaina...
Skumji =/ Trūkst, teiksim individualitāte , neskatoties ka viss ko centies izdarīt ir jauns, bet Nav 1. Savs Diazains, ar ko būt jāsāk 2. OPENSOURCE CART !? give me break // Nedrošākais risinājums (protams es nesaku ka citas sys ir labākas ) 3. Kā skatos, sistēma var neizmantot arī sql, tad nozīmē ka datu-nolasīšanas/ierakstīšanas FLAT failos, ātrums samazinās pie lielas slodzes. Vienkāršiem vārdiem sakot, SĀK LAGOT ! 4. Vēl piesiešos pie dizaina un valodas kļūmēm.. + neprasmīgo tulkojumu, bet atklāti sakot.. khe khe khe.. ir labāk nekā es pirmo reizi taisīju I-Net šopu Kopumā, ieteiktu pameklēt alternatīvu labāk, teiksim sys ar slēgto kodu, vai vnk custom made , ko var pasūtīt kodētāju Frēlancer saitos, par sakarīgu summu... jāmaksā parasti ir $dolāros par stundām, dienām via pa darbu uzreiz .PS. Ak dievs PHPBB3 kā forums ? damm.. taču būtu ņēmis ieintegrējis Forumu kautvai saitā, lai nebūtu ceļošana.. ehhh.. ko lai saka... Ja varbūt vajag palīdzību šādās jomās ( Videomontāža(reklāmas šajā gadījumā, Kodēšana, Dizains, Tulkošana, Integrācijas jautājumi un Hostings-ko dodu par brīvu, ja firma var noslēgt līgumu lai viss būtu legāli ), var droši man padot ziņu. esam 3 Cilvēki, 1tulks, 1 koders un 1 dizainers, frīlanceri, strādājam šajās jomās prieka un mācīšanās dēļ, til we make to the big times [EDIT] Skins ir STOCK SKINS, NOT COOL ! ( piedod ka noeliku bet kādam arī paršīm lietām jāizsaka kritika... ) This post has been edited by dExIT: Jun 2 2008, 16:32 -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:15 |