![]() |
![]() |
Tyrael |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 31-May 08 ![]() |
Man te daži jautajumi par cosplay.
Lielaka daļa laikam pasut, bet no kurienes jūs pasutat? Jūs pāši izkrasojat matus trakas krāsās vai nēsājat parūku? Jūs no mājām jau ejat ar kostimu vai parģērbjaties taja vieta kur notiek pasākums? Ja jūs nakat no mājām jums pa ceļam neviens nepiekasās kautkadi krievi or something... Vnk man slikta pieredze ar to ![]() Būšu ļoti pateicīgs par atsaucību ![]() Pats gribu nākam gad ari aiziet uz tiem pasākumiem, jo izklausās interesanti ![]() -------------------- NaruHina Fan <3
![]() |
![]() ![]() |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
BTW..kadi cilveki parasti ir tajos pasakumos??nu nav tadi kuri pie***shas par kko nu tur ir normala raxtura cilveki??? (neko pa to nezinu)
-------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
BTW..kadi cilveki parasti ir tajos pasakumos??nu nav tadi kuri pie***shas par kko nu tur ir normala raxtura cilveki??? (neko pa to nezinu) aha, atnāki tu uz kādu pasākumu, kur būs anim'āļi... un es tevi atspārdzīšu... personīgi. Par to, ka tu atļaujies šitā domāt. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:33 |